Filipianët 2:9-11 Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi cdo emër, që në emër të Jezusit të përkulet cdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore, dhe cdo gjuhë të rrëfejë se.... @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

 • jezus.krisht_love

  @jezus.krisht_love

  1 week ago
 • Filipianët 2:9-11 Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi cdo emër, që në emër të Jezusit të përkulet cdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore, dhe cdo gjuhë të rrëfejë se....
  Our heart is our Lord🙏❤ Filipianët 2:9-11 Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi cdo emër,
që në emër të Jezusit të përkulet cdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore,

dhe cdo gjuhë të rrëfejë se....

  Filipianët 2:9-11 Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi cdo emër,
  që në emër të Jezusit të përkulet cdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore,

  dhe cdo gjuhë të rrëfejë se....

 • 1,549 22
 • Save Image Other Pictures
aurel.001 - aurel 1 week ago

Asht Biri i zotit jezus krishti.❤️ Mas tja hupim vlerat malleshtorit te mall ati mall zoti ❤️