Zoja MARIA Gudalupe im mbrojtur dhe mua dhe familjen time që nuk do të ndodhë asgjë e keqe, por vetëm gjëra të mira bekoftë dhe na çliro nga të gjitha në sajë këqij lutu per ne Falemi Maria plotë të hirit të Zotit dhe ju e Ti je i bekuar ndër gratë dhe i bekuar fryti i barkut tënd Jezus Shenjtë Maria Nëna e Perëndisë, lutu për ne mekatoret tani dhe në orën e vdekjes sonë Amen#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless#faith #pray#catholicchurch #romancatholic#catholicism #italy #portugal #germany #avemaria @jezus.krisht_love zemra.krishtit Our heart is our Lord🙏❤

  • Our heart is our Lord🙏❤ Zoja MARIA Gudalupe im mbrojtur dhe mua dhe familjen time qĂ« nuk do tĂ« ndodhĂ« asgjĂ« e keqe, por vetĂ«m gjĂ«ra tĂ« mira bekoftĂ« dhe na çliro nga tĂ« gjitha nĂ« sajĂ« kĂ«qij lutu per ne Falemi Maria plotĂ« tĂ« hirit tĂ« Zotit dhe ju e Ti je i bekuar ndĂ«r gratĂ« dhe i bekuar fryti i barkut tĂ«nd Jezus ShenjtĂ« Maria NĂ«na e PerĂ«ndisĂ«, lutu pĂ«r ne mekatoret tani dhe nĂ« orĂ«n e vdekjes sonĂ« Amen#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless#faith #pray#catholicchurch #romancatholic#catholicism #italy #portugal #germany #avemaria

    @zemra.krishtit

    2 months ago
  • Zoja MARIA Gudalupe im mbrojtur dhe mua dhe familjen time qĂ« nuk do tĂ« ndodhĂ« asgjĂ« e keqe, por vetĂ«m gjĂ«ra tĂ« mira bekoftĂ« dhe na çliro nga tĂ« gjitha nĂ« sajĂ« kĂ«qij lutu per ne Falemi Maria plotĂ« tĂ« hirit tĂ« Zotit dhe ju e Ti je i bekuar ndĂ«r gratĂ« dhe i bekuar fryti i barkut tĂ«nd Jezus ShenjtĂ« Maria NĂ«na e PerĂ«ndisĂ«, lutu pĂ«r ne mekatoret tani dhe nĂ« orĂ«n e vdekjes sonĂ« Amen#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless#faith #pray#catholicchurch #romancatholic#catholicism #italy #portugal #germany #avemaria https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/vp/f64e2a5bcc1149e85e5b00e6b88cc3e4/5CE4BEFC/t51.2885-15/e35/54231681_251864505592719_2350147813968053377_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com zemra.krishtit

    Zoja MARIA Gudalupe im mbrojtur dhe mua dhe familjen time që nuk do të ndodhë asgjë e keqe, por vetëm gjëra të mira bekoftë dhe na çliro nga të gjitha në sajë këqij lutu per ne Falemi Maria plotë të hirit të Zotit dhe ju e Ti je i bekuar ndër gratë dhe i bekuar fryti i barkut tënd Jezus Shenjtë Maria Nëna e Perëndisë, lutu për ne mekatoret tani dhe në orën e vdekjes sonë Amen #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless #faith #pray #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #germany #avemaria

  • 632 13
  • Save Image Other Pictures

Instagram zemra.krishtit (Our heart is our Lord🙏❤) Other Tag4You Posts