Bij të dashur. Kini besim në Birin tim Jezus dhe në Fuqine e Fjalës së Tij. Mos lejoni që flaka e besimit të fiket brenda jush. Jini plot me Dashurinë e Zotit. Kur ti hapni zemrat tuaja dashurisë, ju mund ti kuptoni Qëllimet e Zotit në jetën tuaj. Njerëzimi është i sëmurë dhe ka nevojë për shërim. Pendohuni,sepse pendesa është hapi i parë drejt shenjtërisë. -Zoja e bekuar#jesusdaily #jesusloves #jesuscalling #jesus #betlehem#god #blessed #godblessyou#godbless #salvation #santa ##catholicchurch #romancatholic #catholicism #mexico #america #germany #italy #portugal #praise #pray #faith @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ Bij të dashur.
Kini besim në Birin tim Jezus dhe në Fuqine e Fjalës së Tij. 
Mos lejoni që flaka e besimit të fiket brenda jush.
Jini plot me Dashurinë e Zotit. 
Kur ti hapni zemrat tuaja dashurisë, ju mund ti kuptoni Qëllimet e Zotit në jetën tuaj. 
Njerëzimi është i sëmurë dhe ka nevojë për shërim. 
Pendohuni,sepse pendesa është hapi i parë drejt shenjtërisë. -Zoja e bekuar#jesusdaily #jesusloves #jesuscalling #jesus #betlehem#god #blessed #godblessyou#godbless #salvation #santa ##catholicchurch #romancatholic #catholicism #mexico #america #germany #italy #portugal #praise #pray #faith

  @jezus.krisht_love

  1 week ago
 • Bij të dashur. Kini besim në Birin tim Jezus dhe në Fuqine e Fjalës së Tij. Mos lejoni që flaka e besimit të fiket brenda jush. Jini plot me Dashurinë e Zotit. Kur ti hapni zemrat tuaja dashurisë, ju mund ti kuptoni Qëllimet e Zotit në jetën tuaj. Njerëzimi është i sëmurë dhe ka nevojë për shërim. Pendohuni,sepse pendesa është hapi i parë drejt shenjtërisë. -Zoja e bekuar#jesusdaily #jesusloves #jesuscalling #jesus #betlehem#god #blessed #godblessyou#godbless #salvation #santa ##catholicchurch #romancatholic #catholicism #mexico #america #germany #italy #portugal #praise #pray #faith https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/bcf162e9d9d06b6c4dc8e316a24911a8/5C9CF07D/t51.2885-15/e35/53344746_354093308531152_7903844478033761727_n.jpg?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com jezus.krisht_love

  Bij të dashur.
  Kini besim në Birin tim Jezus dhe në Fuqine e Fjalës së Tij.
  Mos lejoni që flaka e besimit të fiket brenda jush.
  Jini plot me Dashurinë e Zotit.
  Kur ti hapni zemrat tuaja dashurisë, ju mund ti kuptoni Qëllimet e Zotit në jetën tuaj.
  Njerëzimi është i sëmurë dhe ka nevojë për shërim.
  Pendohuni,sepse pendesa është hapi i parë drejt shenjtërisë. -Zoja e bekuar #jesusdaily #jesusloves #jesuscalling #jesus #betlehem #god #blessed #godblessyou #godbless #salvation #santa # #catholicchurch #romancatholic #catholicism #mexico #america #germany #italy #portugal #praise #pray #faith

 • 626 11
 • Save Image Other Pictures