Kush ka mundesi ndihmojeni🙏Dhimbje e madhe! Urgjente! Ditën e dielë ka ndodhur një aksident në Peshkopi ku humbi jetën një çift, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 - 28 vjeç. Për të mos mjaftuar kjo dhimbje e madhe, prindërit kanë lënë 4 fëmijë jetimë, katër vajza të vogla të moshës 14, 11, 8 dhe 2 vjeç. Familja jeton në varfëri ekstreme, në Peshkopi. Nisur nga ky rast, i shprehim ngushëllimet familjes dhe nisim fushatën për një shtëpi për familjen. Këto ditë të vështira jemi pranë tyre. Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë tepër të vështirë. Të bëhemi bashkë të gjithë për tja lehtësuar sadopak dhimbjen! Ju lutem shpërndajeni! Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni. GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal. PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/ Numrat e llogarisë : Fondacioni Fundjavë Ndryshe Raiffeisen Bank SWIFT CODE - SGSBALTX 0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027 0021184027 -EUR - AL61202110130000000021184027 0031184027 -USD - AL46202110130000000031184027 “Bamirësia nuk të varfëron” #fundjavendryshe✅#jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves#god#blessed#tirana @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

 • jezus.krisht_love

  @jezus.krisht_love

  1 week ago
 • Kush ka mundesi ndihmojeni🙏Dhimbje e madhe! Urgjente! Ditën e dielë ka ndodhur një aksident në Peshkopi ku humbi jetën një çift, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 - 28 vjeç. Për të mos mjaftuar kjo dhimbje e madhe, prindërit kanë lënë 4 fëmijë jetimë, katër vajza të vogla të moshës 14, 11, 8 dhe 2 vjeç. Familja jeton në varfëri ekstreme, në Peshkopi. Nisur nga ky rast, i shprehim ngushëllimet familjes dhe nisim fushatën për një shtëpi për familjen. Këto ditë të vështira jemi pranë tyre. Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë tepër të vështirë. Të bëhemi bashkë të gjithë për tja lehtësuar sadopak dhimbjen! Ju lutem shpërndajeni! Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni. GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal. PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/ Numrat e llogarisë : Fondacioni Fundjavë Ndryshe Raiffeisen Bank SWIFT CODE - SGSBALTX 0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027 0021184027 -EUR - AL61202110130000000021184027 0031184027 -USD - AL46202110130000000031184027 “Bamirësia nuk të varfëron” #fundjavendryshe✅#jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves#god#blessed#tirana
  Our heart is our Lord🙏❤ Kush ka mundesi ndihmojeni🙏Dhimbje e madhe! Urgjente! 
Ditën e dielë ka ndodhur një aksident në Peshkopi ku humbi jetën një çift, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 - 28 vjeç. 
Për të mos mjaftuar kjo dhimbje e madhe, prindërit kanë lënë 4 fëmijë jetimë, katër vajza të vogla të moshës 14, 11, 8 dhe 2 vjeç. 
Familja jeton në varfëri ekstreme, në Peshkopi. Nisur nga ky rast, i shprehim ngushëllimet familjes dhe nisim fushatën për një shtëpi për familjen. Këto ditë të vështira jemi pranë tyre. Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë tepër të vështirë. 
Të bëhemi bashkë të gjithë për tja lehtësuar sadopak dhimbjen! 
Ju lutem shpërndajeni! 
Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni.

GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal.

PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/

Numrat e llogarisë : 
Fondacioni Fundjavë Ndryshe 
Raiffeisen Bank

SWIFT CODE - SGSBALTX

0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027
0021184027 -EUR - AL61202110130000000021184027
0031184027 -USD - AL46202110130000000031184027 “Bamirësia nuk të varfëron”
#fundjavendryshe✅#jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves#god#blessed#tirana

  Kush ka mundesi ndihmojeni🙏Dhimbje e madhe! Urgjente!
  Ditën e dielë ka ndodhur një aksident në Peshkopi ku humbi jetën një çift, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 - 28 vjeç.
  Për të mos mjaftuar kjo dhimbje e madhe, prindërit kanë lënë 4 fëmijë jetimë, katër vajza të vogla të moshës 14, 11, 8 dhe 2 vjeç.
  Familja jeton në varfëri ekstreme, në Peshkopi. Nisur nga ky rast, i shprehim ngushëllimet familjes dhe nisim fushatën për një shtëpi për familjen. Këto ditë të vështira jemi pranë tyre. Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë tepër të vështirë.
  Të bëhemi bashkë të gjithë për tja lehtësuar sadopak dhimbjen!
  Ju lutem shpërndajeni!
  Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni.

  GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal.

  PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/

  Numrat e llogarisë :
  Fondacioni Fundjavë Ndryshe
  Raiffeisen Bank

  SWIFT CODE - SGSBALTX

  0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027
  0021184027 -EUR - AL61202110130000000021184027
  0031184027 -USD - AL46202110130000000031184027 “Bamirësia nuk të varfëron”
  #fundjavendryshe✅ #jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #god #blessed #tirana

 • 890 25
 • Save Image Other Pictures
gabriele_anna_marku - ANUSHI 1 week ago

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭