VONË TË KAM DASHUR Vonë të desha, o bukuri aq e lashtë e aq e re, vonë të desha! Dhe ja: ti ishe brenda e unë jashtë, aty të kërkoja. Ti ishe me mua e unë isha me ty. Larg teje më mbanin krijesat e tua të cilat as s'do të ekzistonin në mos të ishin në ty. Të dua Zoti im, të dua, dhe dua të të dua gjithmonë e më shumë. Bëj o Zot, o më i bukuri ndër bijtë e njerëzve të të dëshiroj dhe të dua aq sa duhet. Ti je i përjetshëm dhe i pa kufi. Ti duhet të jesh i dashur mbi të gjithë nga ne, që ti të na doje e të na shpëtoje, për të cilët ti ke bërë gjëra kaq të mëdha dhe të panumërta. (Shën Agustini)#jesus #god #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #salvation#santa #beautiful #israel #jeruzalem #familyfirst #betlehem #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #praise#italy #portugal #germany #avemaria #mexico @jezus.krisht_love zemra.krishtit Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ VONË TË KAM DASHUR
Vonë të desha,
o bukuri aq e lashtë e aq e re,
vonë të desha!
Dhe ja: ti ishe brenda e unë jashtë, aty të kërkoja.
Ti ishe me mua e unë isha me ty.
Larg teje më mbanin krijesat e tua të cilat as s'do të ekzistonin në mos të ishin në ty.
Të dua Zoti im, të dua,
dhe dua të të dua gjithmonë e më shumë.
Bëj o Zot,
o më i bukuri ndër bijtë e njerëzve
të të dëshiroj dhe të dua aq sa duhet.
Ti je i përjetshëm dhe i pa kufi.
Ti duhet të jesh i dashur mbi të gjithë nga ne,
që ti të na doje e të na shpëtoje,
për të cilët ti ke bërë gjëra kaq të mëdha dhe të panumërta.
(Shën Agustini)#jesus #god #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #salvation#santa #beautiful #israel #jeruzalem #familyfirst #betlehem #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #praise#italy #portugal #germany #avemaria #mexico

  @zemra.krishtit

  2 months ago
 • VONË TË KAM DASHUR Vonë të desha, o bukuri aq e lashtë e aq e re, vonë të desha! Dhe ja: ti ishe brenda e unë jashtë, aty të kërkoja. Ti ishe me mua e unë isha me ty. Larg teje më mbanin krijesat e tua të cilat as s'do të ekzistonin në mos të ishin në ty. Të dua Zoti im, të dua, dhe dua të të dua gjithmonë e më shumë. Bëj o Zot, o më i bukuri ndër bijtë e njerëzve të të dëshiroj dhe të dua aq sa duhet. Ti je i përjetshëm dhe i pa kufi. Ti duhet të jesh i dashur mbi të gjithë nga ne, që ti të na doje e të na shpëtoje, për të cilët ti ke bërë gjëra kaq të mëdha dhe të panumërta. (Shën Agustini)#jesus #god #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #salvation#santa #beautiful #israel #jeruzalem #familyfirst #betlehem #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #praise#italy #portugal #germany #avemaria #mexico https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/vp/123e62a90090f46283e38905c440330b/5CEB05D3/t51.2885-15/e35/52826990_962648837276770_5979219948756796236_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com zemra.krishtit

  VONË TË KAM DASHUR
  Vonë të desha,
  o bukuri aq e lashtë e aq e re,
  vonë të desha!
  Dhe ja: ti ishe brenda e unë jashtë, aty të kërkoja.
  Ti ishe me mua e unë isha me ty.
  Larg teje më mbanin krijesat e tua të cilat as s'do të ekzistonin në mos të ishin në ty.
  Të dua Zoti im, të dua,
  dhe dua të të dua gjithmonë e më shumë.
  Bëj o Zot,
  o më i bukuri ndër bijtë e njerëzve
  të të dëshiroj dhe të dua aq sa duhet.
  Ti je i përjetshëm dhe i pa kufi.
  Ti duhet të jesh i dashur mbi të gjithë nga ne,
  që ti të na doje e të na shpëtoje,
  për të cilët ti ke bërë gjëra kaq të mëdha dhe të panumërta.
  (Shën Agustini) #jesus #god #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #blessed #godblessyou #godbless #salvation #santa #beautiful #israel #jeruzalem #familyfirst #betlehem #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #praise #italy #portugal #germany #avemaria #mexico

 • 1,249 35
 • Save Image Other Pictures

Instagram zemra.krishtit (Our heart is our Lord🙏❤) Other Tag4You Posts