ZOJA Maria ruan të gjithëve ne dhe familjet tona nga çdo sulm të keqes: fizik, mendor dhe shpirtëror; dhe të ndërmjetësojë me djalin e saj Jezus gjaku i të cilit ka çliruar botën dhe nën të cilit Fjalën e Jetës çdo gju do të përkulet i nënshtruar në qiell, në tokë dhe nën tokë. ZOJA papërlyer Virgjëresh mantelin e bekuar e saj eshte jeta ne doren e saj#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #faith#pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #albania#vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico @jezus.krisht_love zemra.krishtit Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ ZOJA Maria ruan
të gjithëve ne dhe familjet tona
nga çdo sulm të keqes:
fizik, mendor dhe shpirtëror;
dhe të ndërmjetësojë me djalin e saj Jezus
gjaku i të cilit ka çliruar botën
dhe nën të cilit Fjalën e Jetës
çdo gju do të përkulet i nënshtruar
në qiell, në tokë dhe nën tokë.
ZOJA papërlyer Virgjëresh mantelin e bekuar e saj eshte jeta ne doren e saj#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #faith#pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #albania#vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico

  @zemra.krishtit

  2 months ago
 • ZOJA Maria ruan të gjithëve ne dhe familjet tona nga çdo sulm të keqes: fizik, mendor dhe shpirtëror; dhe të ndërmjetësojë me djalin e saj Jezus gjaku i të cilit ka çliruar botën dhe nën të cilit Fjalën e Jetës çdo gju do të përkulet i nënshtruar në qiell, në tokë dhe nën tokë. ZOJA papërlyer Virgjëresh mantelin e bekuar e saj eshte jeta ne doren e saj#jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god#blessed #godblessyou #godbless #faith#pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #albania#vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/f7ef1a807b3ad609ef437caf7a7d59cb/5CEA3DD3/t51.2885-15/e35/52901947_636911320079981_4274311045101717681_n.jpg?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com zemra.krishtit

  ZOJA Maria ruan
  të gjithëve ne dhe familjet tona
  nga çdo sulm të keqes:
  fizik, mendor dhe shpirtëror;
  dhe të ndërmjetësojë me djalin e saj Jezus
  gjaku i të cilit ka çliruar botën
  dhe nën të cilit Fjalën e Jetës
  çdo gju do të përkulet i nënshtruar
  në qiell, në tokë dhe nën tokë.
  ZOJA papërlyer Virgjëresh
  mantelin e bekuar e saj eshte jeta ne doren e saj #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #blessed #godblessyou #godbless #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #albania #vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico

 • 739 17
 • Save Image Other Pictures

Instagram zemra.krishtit (Our heart is our Lord🙏❤) Other Tag4You Posts