Gezuar Nate e Madhe po vjen Shenjti i ditës : 18 mars, Shën Jozefi, Fati i të Lumës Mari Virgjër. Pajtor i Kishës Universale. Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri drejtë! (Mt 1, 18-25). Maria, ishte e fejuara e Jozefit, por para se të fillonin té rrinin bashkë, mbeti shtatzënë për virtyt të Shpirtit Shenjtë. Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas. Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që iu shfaq në ëndërr një engjëll i Zotit dhe i tha: "Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë si gruan tënde, sepse ç'është ngjizur në të është vepër e Shpirtit Shenjtë. Dhe ajo do të lindë një djalë dhe ti do t'i vësh emrin Jezus, sepse ai do të shpëtojë popullin e tij nga mëkatet e tyre". E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej fjala e Zotit, e thënë me anë të profetit që thotë: "Ja virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t'i venë emrin Emanuel, që do të thotë: "Zoti me ne" Dhe Jozefi, si u zgjua nga gjumi, veproi ashtu siç e kishte urdhëruar engjëlli Zotit dhe e mori pranë vetes gruan e tij: e pa pasur marëdhënie martesore me të, ajo lindi djalin, të cilit ja ngjiti emrin Jezus.#jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily#jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless#salvation #santa #beautiful #family #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism#albania#vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico #america @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ Gezuar Nate e Madhe po vjen Shenjti i ditës : 18 mars, Shën Jozefi, Fati i të Lumës Mari Virgjër. Pajtor i Kishës Universale.
Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri drejtë! (Mt 1, 18-25).
Maria, ishte e fejuara e Jozefit, por para se të fillonin té rrinin bashkë, mbeti shtatzënë për virtyt të Shpirtit Shenjtë. Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas.
Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që iu shfaq në ëndërr një engjëll i Zotit dhe i tha:

  @jezus.krisht_love

  1 week ago
 • Gezuar Nate e Madhe po vjen Shenjti i ditës : 18 mars, Shën Jozefi, Fati i të Lumës Mari Virgjër. Pajtor i Kishës Universale. Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri drejtë! (Mt 1, 18-25). Maria, ishte e fejuara e Jozefit, por para se të fillonin té rrinin bashkë, mbeti shtatzënë për virtyt të Shpirtit Shenjtë. Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas. Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që iu shfaq në ëndërr një engjëll i Zotit dhe i tha: "Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë si gruan tënde, sepse ç'është ngjizur në të është vepër e Shpirtit Shenjtë. Dhe ajo do të lindë një djalë dhe ti do t'i vësh emrin Jezus, sepse ai do të shpëtojë popullin e tij nga mëkatet e tyre". E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej fjala e Zotit, e thënë me anë të profetit që thotë: "Ja virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t'i venë emrin Emanuel, që do të thotë: "Zoti me ne" Dhe Jozefi, si u zgjua nga gjumi, veproi ashtu siç e kishte urdhëruar engjëlli Zotit dhe e mori pranë vetes gruan e tij: e pa pasur marëdhënie martesore me të, ajo lindi djalin, të cilit ja ngjiti emrin Jezus.#jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily#jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless#salvation #santa #beautiful #family #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism#albania#vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico #america https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/3782263d37ccb4bac41b8034d62fbf7a/5C9D0611/t51.2885-15/e35/52806796_182644122716766_5075418640236825435_n.jpg?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com jezus.krisht_love

  Gezuar Nate e Madhe po vjen Shenjti i ditës : 18 mars, Shën Jozefi, Fati i të Lumës Mari Virgjër. Pajtor i Kishës Universale.
  Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri drejtë! (Mt 1, 18-25).
  Maria, ishte e fejuara e Jozefit, por para se të fillonin té rrinin bashkë, mbeti shtatzënë për virtyt të Shpirtit Shenjtë. Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas.
  Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që iu shfaq në ëndërr një engjëll i Zotit dhe i tha:
  "Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë si gruan tënde, sepse ç'është ngjizur në të është vepër e Shpirtit Shenjtë. Dhe ajo do të lindë një djalë dhe ti do t'i vësh emrin Jezus, sepse ai do të shpëtojë popullin e tij nga mëkatet e tyre". E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej fjala e Zotit, e thënë me anë të profetit që thotë: "Ja virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t'i venë emrin Emanuel, që do të thotë: "Zoti me ne"
  Dhe Jozefi, si u zgjua nga gjumi, veproi ashtu siç e kishte urdhëruar engjëlli Zotit dhe e mori pranë vetes gruan e tij: e pa pasur marëdhënie martesore me të, ajo lindi djalin, të cilit ja ngjiti emrin Jezus. #jesus #jesuschrist #jesusiscalling #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #god #godblessyou #godbless #salvation #santa #beautiful #family #faith #pray #italy #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #albania #vatican #vaticancity #italy #portugal #germany #avemaria #mexico #america

 • 505 7
 • Save Image Other Pictures