Atëherë Shpirti i Hyjit e çoi Jezusin në shkreti që ta tundojë djalli. Dhe, pasi agjëroi dyzet ditë e dyzet net, në fund u urit. Atëherë iu afrua tunduesi dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, urdhëro që këto gurë të shndërrohen në bukë!" Por Jezusi i përgjigj: "Shkrimi shenjt thotë: 'Njeriu nuk jeton vetëm prej buke, por prej çdo fjale që del nga goja e Hyjit'". Atëherë djalli e mori e çoi në Qytetin e shenjtë, e vuri në majë të Tempullit dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, hidhu poshtë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Për ty Hyji do t'ju urdhëroi engjëjve të vet dhe a ta do të mbajnë para duarsh, që këmba jote të mos vritet në ndonjë gurë'"! Jezusi i përgjigji: "Porse Shkrimi shenjt thotë edhe: 'Mos e sprovo Zotin, Hyjin tënd'!" Djalli e çoi sërisht në një mal shumë të lartë, ia dëftoi të gjitha mbretëritë e kësaj bote dhe madhërinë e tyre dhe i tha: "Të gjitha këto do t'i jap nëse bie përmbys para meje dhe më adhuron." Atëherë Jezusi tha: "Ik o djallë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Adhuro Zotin, Hyjin tënd, dhe shërbej vetëm Atij'!" Atëherë djalli e la ...Dhe, ja, u afruan engjëjt dhe i shërbenin Jesusi ..Amen.🙏 Fjala e Zotit#betlehem #blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem#tirana @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

  • Our heart is our Lord🙏❤ Atëherë Shpirti i Hyjit e çoi Jezusin në shkreti që ta tundojë djalli. Dhe, pasi agjëroi dyzet ditë e dyzet net, në fund u urit. Atëherë iu afrua tunduesi dhe i tha:

    @jezus.krisht_love

    1 week ago
  • Atëherë Shpirti i Hyjit e çoi Jezusin në shkreti që ta tundojë djalli. Dhe, pasi agjëroi dyzet ditë e dyzet net, në fund u urit. Atëherë iu afrua tunduesi dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, urdhëro që këto gurë të shndërrohen në bukë!" Por Jezusi i përgjigj: "Shkrimi shenjt thotë: 'Njeriu nuk jeton vetëm prej buke, por prej çdo fjale që del nga goja e Hyjit'". Atëherë djalli e mori e çoi në Qytetin e shenjtë, e vuri në majë të Tempullit dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, hidhu poshtë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Për ty Hyji do t'ju urdhëroi engjëjve të vet dhe a ta do të mbajnë para duarsh, që këmba jote të mos vritet në ndonjë gurë'"! Jezusi i përgjigji: "Porse Shkrimi shenjt thotë edhe: 'Mos e sprovo Zotin, Hyjin tënd'!" Djalli e çoi sërisht në një mal shumë të lartë, ia dëftoi të gjitha mbretëritë e kësaj bote dhe madhërinë e tyre dhe i tha: "Të gjitha këto do t'i jap nëse bie përmbys para meje dhe më adhuron." Atëherë Jezusi tha: "Ik o djallë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Adhuro Zotin, Hyjin tënd, dhe shërbej vetëm Atij'!" Atëherë djalli e la ...Dhe, ja, u afruan engjëjt dhe i shërbenin Jesusi ..Amen.🙏 Fjala e Zotit#betlehem #blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem#tirana https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/2287441e7b9ff9f66b31d92a5c628a8a/5C9DF8A1/t51.2885-15/e35/53566481_2103068816406110_4622956077192443319_n.jpg?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com jezus.krisht_love

    Atëherë Shpirti i Hyjit e çoi Jezusin në shkreti që ta tundojë djalli. Dhe, pasi agjëroi dyzet ditë e dyzet net, në fund u urit. Atëherë iu afrua tunduesi dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, urdhëro që këto gurë të shndërrohen në bukë!" Por Jezusi i përgjigj: "Shkrimi shenjt thotë: 'Njeriu nuk jeton vetëm prej buke, por prej çdo fjale që del nga goja e Hyjit'". Atëherë djalli e mori e çoi në Qytetin e shenjtë, e vuri në majë të Tempullit dhe i tha: "Nëse je Biri i Hyjit, hidhu poshtë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Për ty Hyji do t'ju urdhëroi engjëjve të vet dhe a ta do të mbajnë para duarsh, që këmba jote të mos vritet në ndonjë gurë'"! Jezusi i përgjigji: "Porse Shkrimi shenjt thotë edhe: 'Mos e sprovo Zotin, Hyjin tënd'!" Djalli e çoi sërisht në një mal shumë të lartë, ia dëftoi të gjitha mbretëritë e kësaj bote dhe madhërinë e tyre dhe i tha: "Të gjitha këto do t'i jap nëse bie përmbys para meje dhe më adhuron." Atëherë Jezusi tha: "Ik o djallë, sepse Shkrimi shenjt thotë: 'Adhuro Zotin, Hyjin tënd, dhe shërbej vetëm Atij'!" Atëherë djalli e la ...Dhe, ja, u afruan engjëjt dhe i shërbenin Jesusi ..Amen.🙏 Fjala e Zotit #betlehem #blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity #israel #jeruzalem #tirana

  • 528 12
  • Save Image Other Pictures