Një ditë Jezusi po lutej diku në një vend. Kur e kreu lutjen, i tha njëri prej nxënësve: "Zotëri, na mëso dhe ne të lutemi, siç i mësoi edhe Gjoni nxënësit e vet." "Kur të luteni u tha Jezusi thoni: O Atë! U shenjtëroftë Emri yt! Ardhtë Mbretëria jote! Na e jep çdo ditë bukën tonë të përditshme! Na i fal mëkatet tona, sepse edhe ne i falim fajtorët tanë. E mos lejo të biem në tundim!". Dhe u tha:"Nëse ndonjëri prej jush ka një mik dhe i shkon në mesnatë dhe i thotë: 'Mik, m'i jep hua tri bukë se me erdhi prej udhe miku im e nuk kam çka t'i jap për darkë,' e ai prej brenda i përgjigjet: 'Mos me trazo! Dera është tashmë e mbyllur e fëmijët e mi dhe unë ramë në shtrat! Nuk mund të çohem t'i jap!'. Unë po ju them edhe nëse s'çohet t'ia japë pse e ka mik, do të çohet me siguri për t'i dhënë ai sa kërkon për shkak të trazimit. Edhe unë po ju them: lypni e do t'ju jepet, kërkoni e do të gjeni, trokitni e do t'ju çelet. Sepse, kushdo lyp, merr; kush kërkon, gjen; atij që troket, i hapet dera. Dhe, cili prej jush që është babë, po i lypi djali peshk, në vend të peshkut do t'i japë gjarpër? Ose, nëse i lyp vezë, do t'i japë agrep? Nëse, pra, ju, edhe pse të këqij, dini fëmijëve tuaj t'i jepni dhurata të mira, sa më tepër Ati qiellor do t'u japë Shpirtin Shenjt atyre që ia kërkojnë!" Fjala e Zotit Meditim Fjala e Zotit Në zemër të çdo njeriu fshihet dëshira për t'u lutur, nxënësi që pyet Jezusin që ta mësojë të lutet, ka mundësi që lutej me Psalme dhe lutje të tjera si të gjithë hebrenjtë, por dëshiron diçka më shumë. Ka parë në Jezusin një "më shumë" që nuk e gjen tek të tjerët dhe Jezusi i mëson lutjen më të bukur: "Ati ynë", dhe jo vetëm, por fton në qëndrushmërinë e lutjes të bërë me besim. Është e vërtetë që Hyji di se për çfarë kemi nevojë por dëshiron të kërkojmë me ngulm, të mos lodhemi së lypuri, trokituri, kërkuari... dhe Ai do të na japë dhuratën më të madhe: Shpirtin Shenjt.#blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem @jezus.krisht_love jezus.krisht_love Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ Një ditë Jezusi po lutej diku në një vend. Kur e kreu lutjen, i tha njëri prej nxënësve:

  @jezus.krisht_love

  1 week ago
 • Një ditë Jezusi po lutej diku në një vend. Kur e kreu lutjen, i tha njëri prej nxënësve: "Zotëri, na mëso dhe ne të lutemi, siç i mësoi edhe Gjoni nxënësit e vet." "Kur të luteni u tha Jezusi thoni: O Atë! U shenjtëroftë Emri yt! Ardhtë Mbretëria jote! Na e jep çdo ditë bukën tonë të përditshme! Na i fal mëkatet tona, sepse edhe ne i falim fajtorët tanë. E mos lejo të biem në tundim!". Dhe u tha:"Nëse ndonjëri prej jush ka një mik dhe i shkon në mesnatë dhe i thotë: 'Mik, m'i jep hua tri bukë se me erdhi prej udhe miku im e nuk kam çka t'i jap për darkë,' e ai prej brenda i përgjigjet: 'Mos me trazo! Dera është tashmë e mbyllur e fëmijët e mi dhe unë ramë në shtrat! Nuk mund të çohem t'i jap!'. Unë po ju them edhe nëse s'çohet t'ia japë pse e ka mik, do të çohet me siguri për t'i dhënë ai sa kërkon për shkak të trazimit. Edhe unë po ju them: lypni e do t'ju jepet, kërkoni e do të gjeni, trokitni e do t'ju çelet. Sepse, kushdo lyp, merr; kush kërkon, gjen; atij që troket, i hapet dera. Dhe, cili prej jush që është babë, po i lypi djali peshk, në vend të peshkut do t'i japë gjarpër? Ose, nëse i lyp vezë, do t'i japë agrep? Nëse, pra, ju, edhe pse të këqij, dini fëmijëve tuaj t'i jepni dhurata të mira, sa më tepër Ati qiellor do t'u japë Shpirtin Shenjt atyre që ia kërkojnë!" Fjala e Zotit Meditim Fjala e Zotit Në zemër të çdo njeriu fshihet dëshira për t'u lutur, nxënësi që pyet Jezusin që ta mësojë të lutet, ka mundësi që lutej me Psalme dhe lutje të tjera si të gjithë hebrenjtë, por dëshiron diçka më shumë. Ka parë në Jezusin një "më shumë" që nuk e gjen tek të tjerët dhe Jezusi i mëson lutjen më të bukur: "Ati ynë", dhe jo vetëm, por fton në qëndrushmërinë e lutjes të bërë me besim. Është e vërtetë që Hyji di se për çfarë kemi nevojë por dëshiron të kërkojmë me ngulm, të mos lodhemi së lypuri, trokituri, kërkuari... dhe Ai do të na japë dhuratën më të madhe: Shpirtin Shenjt.#blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/875205829d971fdf141afba53ab3d08c/5C9D2414/t51.2885-15/e35/54511260_1590429521101674_3288623299913171650_n.jpg?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com jezus.krisht_love

  Një ditë Jezusi po lutej diku në një vend. Kur e kreu lutjen, i tha njëri prej nxënësve: "Zotëri, na mëso dhe ne të lutemi, siç i mësoi edhe Gjoni nxënësit e vet." "Kur të luteni u tha Jezusi thoni: O Atë! U shenjtëroftë Emri yt! Ardhtë Mbretëria jote! Na e jep çdo ditë bukën tonë të përditshme! Na i fal mëkatet tona, sepse edhe ne i falim fajtorët tanë. E mos lejo të biem në tundim!". Dhe u tha:"Nëse ndonjëri prej jush ka një mik dhe i shkon në mesnatë dhe i thotë: 'Mik, m'i jep hua tri bukë se me erdhi prej udhe miku im e nuk kam çka t'i jap për darkë,' e ai prej brenda i përgjigjet: 'Mos me trazo! Dera është tashmë e mbyllur e fëmijët e mi dhe unë ramë në shtrat! Nuk mund të çohem t'i jap!'. Unë po ju them edhe nëse s'çohet t'ia japë pse e ka mik, do të çohet me siguri për t'i dhënë ai sa kërkon për shkak të trazimit. Edhe unë po ju them: lypni e do t'ju jepet, kërkoni e do të gjeni, trokitni e do t'ju çelet. Sepse, kushdo lyp, merr; kush kërkon, gjen; atij që troket, i hapet dera. Dhe, cili prej jush që është babë, po i lypi djali peshk, në vend të peshkut do t'i japë gjarpër? Ose, nëse i lyp vezë, do t'i japë agrep? Nëse, pra, ju, edhe pse të këqij, dini fëmijëve tuaj t'i jepni dhurata të mira, sa më tepër Ati qiellor do t'u japë Shpirtin Shenjt atyre që ia kërkojnë!" Fjala e Zotit Meditim Fjala e Zotit
  Në zemër të çdo njeriu fshihet dëshira për t'u lutur, nxënësi që pyet Jezusin që ta mësojë të lutet, ka mundësi që lutej me Psalme dhe lutje të tjera si të gjithë hebrenjtë, por dëshiron diçka më shumë. Ka parë në Jezusin një "më shumë" që nuk e gjen tek të tjerët dhe Jezusi i mëson lutjen më të bukur: "Ati ynë", dhe jo vetëm, por fton në qëndrushmërinë e lutjes të bërë me besim.
  Është e vërtetë që Hyji di se për çfarë kemi nevojë por dëshiron të kërkojmë me ngulm, të mos lodhemi së lypuri, trokituri, kërkuari... dhe Ai do të na japë dhuratën më të madhe: Shpirtin Shenjt. #blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity #israel #jeruzalem

 • 1,064 31
 • Save Image Other Pictures