LUTJA E MBRËMJES Në emër të Atit, e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Amen. Zoti i gjithpushtetshëm na dhuroftë një natë të qetë e një përfundim të përsosur. Amen! Shqyrtimi i ndërgjegjes : Tani kaloje nëpër mend tërë ditën e shikoje a ke mëkatuar me ndonjë gjë : me mendime, me fjalë, me vepra apo me lëshime. Pendohu dhe thuaje Punën e pendimit. Pastaj vazhdo: Puna e pendimit. O Zoti im, po më vjen keq me gjithë zemër për të gjitha mëkatet që i kam bërë. Se kam bjerrë parrizin dhe kam merituar ferrin. Por më fort se të kam fyer Ty. o E mira e pambaruar, që kaq fort më ke dashur. Mëshirë,o Zot! Më fal,o Zot! Po të jap fjalën, me ndihmën tënde, që mos të fyej më kurrë. Amen. Eja, po të lutemi,o Zot, në banesën tonë e dëboji larg të gjitha pritat e armikut; engjëjt e tu të shenjtë le të banojnë në të dhe të na ruajnë në paqe. E bekimi yt qoftë gjthmonë me ne. Nëpër Krishtin, Zotin tonë. Amen! Jezu Krisht, Shenjtja Mari, Shenjti Jozef, ju më dilni sot në fill të vdekjes sime. Jezu Krisht, Shenjtja Mari. Shenjti Jozef. në paqe me ju qoftë vdekja ime.#blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem#tirana @jezus.krisht_love zemra.krishtit Our heart is our Lord🙏❤

 • Our heart is our Lord🙏❤ LUTJA E MBRËMJES
Në emër të Atit, e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Amen.
Zoti i gjithpushtetshëm na dhuroftë një natë të qetë e një përfundim të përsosur. Amen!
Shqyrtimi i ndërgjegjes : Tani kaloje nëpër mend tërë ditën e shikoje a ke mëkatuar me ndonjë gjë : me mendime, me fjalë, me vepra apo me lëshime. Pendohu dhe thuaje Punën e pendimit.
Pastaj vazhdo:
Puna e pendimit. O Zoti im, po më vjen keq me gjithë zemër për të gjitha mëkatet që i kam bërë. Se kam bjerrë parrizin dhe kam merituar ferrin. Por më fort se të kam fyer Ty. o E mira e pambaruar, që kaq fort më ke dashur. Mëshirë,o Zot! Më fal,o Zot! Po të jap fjalën, me ndihmën tënde, që mos të fyej më kurrë. Amen.
Eja, po të lutemi,o Zot, në banesën tonë e dëboji larg të gjitha pritat e armikut; engjëjt e tu të shenjtë le të banojnë në të dhe të na ruajnë në paqe. E bekimi yt qoftë gjthmonë me ne. Nëpër Krishtin, Zotin tonë. Amen!
Jezu Krisht, Shenjtja Mari, Shenjti Jozef,
ju më dilni sot në fill të vdekjes sime.
Jezu Krisht, Shenjtja Mari. Shenjti Jozef.
në paqe me ju qoftë vdekja ime.#blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem#tirana

  @zemra.krishtit

  2 months ago
 • LUTJA E MBRËMJES Në emër të Atit, e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Amen. Zoti i gjithpushtetshëm na dhuroftë një natë të qetë e një përfundim të përsosur. Amen! Shqyrtimi i ndërgjegjes : Tani kaloje nëpër mend tërë ditën e shikoje a ke mëkatuar me ndonjë gjë : me mendime, me fjalë, me vepra apo me lëshime. Pendohu dhe thuaje Punën e pendimit. Pastaj vazhdo: Puna e pendimit. O Zoti im, po më vjen keq me gjithë zemër për të gjitha mëkatet që i kam bërë. Se kam bjerrë parrizin dhe kam merituar ferrin. Por më fort se të kam fyer Ty. o E mira e pambaruar, që kaq fort më ke dashur. Mëshirë,o Zot! Më fal,o Zot! Po të jap fjalën, me ndihmën tënde, që mos të fyej më kurrë. Amen. Eja, po të lutemi,o Zot, në banesën tonë e dëboji larg të gjitha pritat e armikut; engjëjt e tu të shenjtë le të banojnë në të dhe të na ruajnë në paqe. E bekimi yt qoftë gjthmonë me ne. Nëpër Krishtin, Zotin tonë. Amen! Jezu Krisht, Shenjtja Mari, Shenjti Jozef, ju më dilni sot në fill të vdekjes sime. Jezu Krisht, Shenjtja Mari. Shenjti Jozef. në paqe me ju qoftë vdekja ime.#blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity#israel #jeruzalem#tirana https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/3d6d9235150a420e5e7c1b000fb5617a/5CE5228D/t51.2885-15/e35/54277231_297072020970917_3379914943731998697_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com zemra.krishtit

  LUTJA E MBRËMJES

  Në emër të Atit, e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Amen.
  Zoti i gjithpushtetshëm na dhuroftë një natë të qetë e një përfundim të përsosur. Amen!
  Shqyrtimi i ndërgjegjes : Tani kaloje nëpër mend tërë ditën e shikoje a ke mëkatuar me ndonjë gjë : me mendime, me fjalë, me vepra apo me lëshime. Pendohu dhe thuaje Punën e pendimit.
  Pastaj vazhdo:
  Puna e pendimit. O Zoti im, po më vjen keq me gjithë zemër për të gjitha mëkatet që i kam bërë. Se kam bjerrë parrizin dhe kam merituar ferrin. Por më fort se të kam fyer Ty. o E mira e pambaruar, që kaq fort më ke dashur. Mëshirë,o Zot! Më fal,o Zot! Po të jap fjalën, me ndihmën tënde, që mos të fyej më kurrë. Amen.
  Eja, po të lutemi,o Zot, në banesën tonë e dëboji larg të gjitha pritat e armikut; engjëjt e tu të shenjtë le të banojnë në të dhe të na ruajnë në paqe. E bekimi yt qoftë gjthmonë me ne. Nëpër Krishtin, Zotin tonë. Amen!
  Jezu Krisht, Shenjtja Mari, Shenjti Jozef,
  ju më dilni sot në fill të vdekjes sime.
  Jezu Krisht, Shenjtja Mari. Shenjti Jozef.
  në paqe me ju qoftë vdekja ime. #blessed #god #jesus #jesuschrist #jesusdaily #jesusloves #jesusfreak #jesuslovesyou #JESUSLOVES #jesuscalling #catholic #catholicchurch #romancatholic #catholicism #italy #portugal #praise #pray #faith #albania #vatican #vaticancity #christianity #israel #jeruzalem #tirana

 • 1,273 29
 • Save Image Other Pictures

Instagram zemra.krishtit (Our heart is our Lord🙏❤) Other Tag4You Posts